Huden er det, vi mærker livet med

Det er nok de færreste, der tænker, at hudpleje er lig med et bedre liv. Dertil er der trods alt større bekymringer, katastrofer og problemer til i verden. Men livet leves også i mindre skala. Alle har fx prøvet at misse to dage af sommerferien pga. en solskoldning, og det kan blive en trist skiferie, hvis børnekinderne får frostbid. Og tænk på forskellen på et kys med tørre, sprukne læber og et med bløde læber. Derfor mener vi også i al beskedenhed, at god hudpleje giver et bedre liv. Det er der heldigvis også andre, der mener. De har været søde at sende os deres historie. Vi vil også gerne høre din. Læs mere om det længere nede på siden.

Akis historie

Hænder på arbejde

”Jeg bruger mine hænder i mit arbejde hver dag, og det kan man godt mærke. De tørrer ud og sprækker og det svier og gør ondt. Jeg har aldrig brugt håndcreme, for jeg hader at få fedtede hænder, og det er måske heller ikke det mest maskuline – så hellere ubehaget. Indtil min hustru for nyligt pressede mig til at prøve DERMALOG Lotion. Den virker. Og den fedter slet ikke. Så nu er jeg fri for tørre hænder. Og så kan man jo altid lade være med at smører hænderne ind nede i omklædningsrummet med drengene.”

- Aki

Mervis historie

Klar til skiferie

”Sidst vi var i Norge på skiferie, var det SÅ koldt. Vi havde helt ned til 25 graders frost. Det er ret voldsomt for ens hud og særligt børnenes. Heldigvis havde jeg Skin-cure TM med i bagagen, fordi jeg selv døjer med tør hud, og hver morgen fik ungerne et godt lag på kinderne. Det er jo svært at sige, hvad der var sket, hvis jeg ikke havde gjort noget, men ungerne stod i hvert fald på ski og legede i sneen og havde en fantastisk ferie. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det havde været, hvis vi havde måtte være indenfor det meste af ferien.”

- Mervi

Pias historie

Håndeksem

”Jeg arbejder til daglig som fodterapeut, og mine hænder har megen kontakt med vand hver eneste dag. Det kan de ikke tåle. Jeg får nogle gange eksem. Mine hud bobler op nogle steder, tørrer ud, og jeg får eksemagtig hud.  Det er yderst irriterende, og det bliver sværere at passe mit arbejde. Heldigvis kan jeg behandle mine udbrud med Skin-cure TM fra DERMALOG. Jeg bruger det 3-4 gange om dagen, når udbruddet er allerværst, og efter et par dage er det meget bedre. Og så bruger jeg det én gang om dagen, når jeg ikke har udbrud.

Jeg har gennem tiden brugt forskellige slags hudcremer, steroid cremer og meget andet, men det er Skin-cure TM fra DERMALOG, der giver det bedste resultat for mig.”

- Pia

Cecilies historie

Pleje med omtanke

”Jeg har to små drenge, én på 4 år og én på et halvt år, og det er vigtigt for mig, at de ikke udsættes for parfume og parabener, når de skal ha’ smurt kinderne med creme om vinteren eller den lille har rød numse. Og det er ikke svært at finde produkter uden parabener og parfume, men det kan godt være svært at gennemskue, om de virker godt nok. Her er jeg glad for DERMALOG, for det virker, det fedter ikke, og jeg kan samtidig være helt sikker på, at der ikke er noget forkert i. Så behøver jeg ikke tænke mere over det. For der er nok at tænke over i forvejen.”

- Cecilie

Ninas historie

Parfume allergi

”Jeg lider af mild parfumeallergi, hvor jeg fx bliver rød under armene, når jeg bruger deodoranter med parfume. Det gør ikke ondt, men det ser ikke særlig pænt ud, hvis jeg har en ærmeløs kjole på. Jeg har prøvet flere parfumefri deodoranter, men jeg synes ikke rigtig, de virker særlig længe, og der går ikke lang tid, før jeg begynder at lugte. Så det er enten rød under armene eller en svag lugt af sved. Ikke så fedt. Men så prøvede jeg DERMALOG Deodorant Antiperspirant, og den virker og den er fri for parfume. Det er jeg simpelthen så glad for. Særligt nu her om sommeren, hvor det er varmt.”

- Nina

Din historie

Fortæl os din historie og få for 500 kr. DERMALOG

Vi vil rigtig gerne høre din historie om DERMALOG og meget gerne se dine billeder. Hvordan hjalp DERMALOG dig? Hvilken creme vil du anbefale? Hvad er dine erfaringer, som andre kan drage nytte af? Osv. Hvis du uploader din historie, og vi vælger at bruge den, kvitterer vi med DERMALOG for 500 kr. På forhånd tusind tak for hjælpen!

Send os din historie