Skæl

1. Brug skælshampoo, så du mindsker risikoen for overhovedet at få skæl

Skælshampoo er som regel noget, vi bruger, når vi har fået skæl. Vi har konstateret det irriterende, hvide drys, der gør en sort bluse helt umulig. Og så køber vi skælshampoo, og får det fikset. Men der er ingen grund til at vente. Har man tendens til skæl, kan man med fordel bruge skælshampoo 1-2 gange om ugen – især, hvis det er en skånsom én som den fra DERMALOG. Det forebygger skæl, og så er der langt større chance for aldrig at få det.

Dermalogik #1
Dermalogik #2

Havearbejde

2. Det er sjovt at være hård ved sine hænder

Hvis man godt kan li’ at bruge sine hænder, skal man gøre det. Det er godt for sjælen. Men det er ikke altid godt for hænderne. Havearbejde er et glimrende eksempel. Kontakten med jord, vand og redskaber er ikke sundt for bløde hænder. Men det skal ikke holde dig tilbage. Du skal bare bruge en god og nænsom sæbe og en solid creme bagefter. Fx den flydende sæbe og fedtcremen fra DERMALOG. Det kan hænderne godt li’, og så er de igen klar til alt det sjove.

Svanemærket

3. Hvis du kan få den med svanen, så brug den med svanen

Det kan godt betale sig at kigge efter Svanemærket, når du handler hud- og hårpleje. Svanemærket er nemlig din garanti for, at der ikke er skadelige kemikalier i, så du trygt kan smøre dig selv og dine børn ind. DERMALOG er Svanemærket. Eneste undtagelse er skælshampooen. Den er også uden parfume, men skælshampoo kan simpelthen ikke opnå Svanemærket. Det gælder i øvrigt for alle skælshampooer.

Dermalogik #3
Dermalogik #4

Atopisk eksem / Børneeksem

4. Atopisk eksem skal ha’ creme, creme og atter creme

Atopisk eksem eller børneeksem, som det også hedder, er den hyppigste kroniske børnesygdom. Det er kløende eksem, der kan være ekstremt generende og ubehageligt. Det kan ikke kureres, men symptomerne kan i høj grad lindres. Her spiller fugtighedscreme en vigtig rolle. Det anbefales, at man bruger en creme uden parfume og med højt fedtindhold. Det kunne fx være DERMALOG Fedtcreme eller Skin-cureTM. Det smører man den udsatte hud med to gange om dagen. Morgen og aften. Og det skal man gøre både når eksemet er aktivt og passivt. Det lindrer generne og forebygger nye udbrud. Hvis du vil vide mere om behandling af atopisk eksem, så spørg på apoteket eller hos din læge.

Aktiv farmakologisk effekt

5. Hudcreme skal bare virke med det samme

Tør hud svier, kløer og gør ondt. Og derfor er det ikke noget, man gider have længere end højst nødvendigt. Så hudcremen skal bare virke med det samme. Det gør DERMALOG. Vi kalder det Aktiv Farmakologisk EffektTM. Når huden bliver tør, ru og stram, er det, fordi huden mangler sine egne lipider. De lipider, der er i DERMALOG, er magen til hudens, så når du bruger DERMALOG starter du gendannelsen af lipider med det samme. Og huden føles blød og smidig straks efter brug. Hvis du vil læse mere om Aktiv Farmakologisk EffektTM, så klik på hudpleje.

Dermalogik #5