Hud handler om bløde værdier

Sund og blød hud er vigtig for at have det godt. Den er vores panser, der beskytter os mod vand, kulde og varme. Men huden spiller også en langt vigtigere rolle. Det er gennem huden, vi mærker et kærtegn, et kys eller bare varmen fra mors beskyttende hænder. Huden er det, vi mærker livet med. Derfor skal vi passe på den. Og det var netop udgangspunktet for to danske hudlæger, da de i 1993 skabte DERMALOG. Kan vi skabe hudplejeprodukter, der passer på huden? Uden kemi, uden noget som helst andet end det, der er godt for den sarte nordiske hud. Siden har DERMALOG med succes hjulpet skandinaver med at få blødere hud. Og senere hen også blødt hår og skælfrit hår. Gå på opdagelse i vores produkter her på siden. Vi har helt sikkert et produkt, der kan gøre en forskel for dig.

Få vores naturlige tilgang helt ind under din hud!

Hos DERMALOG tror vi på, at huden skal plejes med det, der er naturligt for huden. Vores produkter er skabt med hudens egne byggesten og er uden parfume, så de virker med det samme, virker i lang tid og ikke efterlader dig med noget andet end blød hud. Du kan roligt bruge DERMALOG til dine børn. Du kan også bruge det, hvis du lider af eksem, psoriasis eller en anden hudsygdom. DERMALOG er kort sagt godt for alle. Ja, selv miljøet.

Hudpleje vælges efter

Hudtype

De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker har fra naturens side et lavt indhold af naturlige hudlipider og har derfor en sart hud med tendens til udtørring. Hos ældre og ved hudsygdom f.eks. atopisk eksem/børneeksem, psoriasis og allergisk eksem er forekomsten af naturlige hudlipider i huden nedsat.

Alder

DERMALOG produkter er fremstillet af rene indholdsstoffer uden tendens til at give irritation eller svie. Derfor er DERMALOG produkter specielt velegnet til børn. Når vi bliver ældre nedsættes hudens indhold af naturlige hudlipider og huden tørrer ud. Ved daglig anvendelse af en DERMALOG creme med naturlige hudlipider modvirkes denne udtørring og kløe.

Pleje af kroppen

Behovet for, hvilken type creme som skal anvendes, er forskellig. I ansigtet skal cremen ikke fedte. Forskellig steder på kroppen, har forskellige behov for hudpleje, da huden varierer. I ansigtet skal cremen ikke fedte, den skal ikke give uren hud og den skal kunne anvendes under make-up. DERMALOG Lotion og DERMALOG Fugtighedscreme er særdeles gode til kroppen og kan også anvendes i ansigtet. På hænderne har vi brug for en stærk hud, som kan tåle slidtage og hyppig vask. Her anvendes en federe creme, f.eks. DERMALOG Skin-cure TM. På fødder og underben er huden ofte tør. Her kunne DERMALOG Fedtcreme være god.

Aktiv hudpleje

Modvirker kløe og udtørring

da ingredienserne effektivt holder på fugten i huden og samtidig stabiliserer de naturlige hudlipider og dermed hudbarrieren. 

Langtidsvirkende

fordi hudlipiderne i produkterne lukker de mikroskopiske sprækker i huden og lægger sig som en beskyttende hinde på hudoverfladen og dermed sinker vandtabet fra huden.

Virker straks

da produkternes indhold af naturlige hudlipider trænger ned mellem hudcellerne og erstatter de manglende barrierelipider, således at gendannelsen af hudens naturlige barrierefunktion umiddelbart starter. Dette får huden til at føles blødere og mere smidig straks efter påføring.