DERMALOG – hud og hårpleje udviklet af danske hudlæger

Når du skal pleje din vinterhud og dit hår, er det vigtigt, at du vælger de rigtige produkter. De svanemærkede produkter fra DERMALOG er udviklet af danske hudlæger, der har indgående kendskab til hudens og hårets opbygning og den rette pleje heraf. 

Hudpleje der virker!

Har du eller dine børn tør eller ødelagt hud? Måske endda atopisk hud, der klør og generer? Med DERMALOGs hudplejeserie, finder du alt, hvad du skal bruge for at pleje og genopbygge huden, så den igen bliver blød, sund og virker. En tør, ødelagt hud virker nemlig ikke beskyttende overfor bakterier og vira, der nemmere trænger ind i blodbanen via de små rifter, den tørre hud skaber. DERMALOGs hudpleje er sammensat på en måde, hvor den matcher 3 vigtige komponenter i den menneskelige hud, der består af ceramider, kolesterol og mættede fedtsyre. Det betyder, at DERMALOG aktivt kan gå ind og erstatte de komponenter, som den ødelagte hud mangler, hvilket hjælper med hurtigere genopbygning og lindring.

Svanemærkede produkter

Det er vigtigt, at du behandler din hud og dit hår med gode produkter, der er svanemærkede. En sensitiv og måske ødelagt hud er endnu mere følsom overfor de skadelige stoffer. DERMALOGs produkter er svanemærkede, hvilket betyder, at de er uden parfumer og passer på både dig, din familie og miljøet. Hele familien kan bruge de gode produkter, der, med sine plejende egenskaber, genopbygger hudens beskyttende barrierer og efterlader huden blød, fugtet og behagelig.

Lugtneutral og god konsistens

En god creme skal ikke kun have en positiv og lindrende effekt på din eller dine børns hud, den skal også være skøn at smøre på og trænge hurtigt ind i huden. Specielt børn kan synes, det er irriterende med fedtede cremer, der måske svier og er langsomme om at trænge ind. Med produkterne fra DERMALOG får du gode produkter, der, udover at være lugtneutrale, er nemme at smøre på og absorberes nemt på den tørre hud. Hudlæger i hele Danmark anbefaler DERMALOG, fordi de ikke kun lindrer og genopbygger, men også fordi, de er nemme at bruge af både børn og voksne.