Går du rigtigt i bad?

De fleste mennesker tænker ikke over måden, de bader på. De gør det bare, som en rutine, hvor hovedformålet er at blive rene. Lider du af eksem, tør eller sensitiv hud, så er der mange gode grunde til at se nærmere på dine baderutiner. 

Må jeg bruge sæbe hver dag?

Vi er alle opdraget med, at sæbe er nødvendig, for at vi bliver ordentlig rene. I langt de fleste tilfælde kan det betale sig at spare på sæben, med mindre du er meget snavset. Vand er i de fleste tilfælde tilstrækkeligt til at fjerne sved og støvpartikler. De fleste holder dog af at vaske sig med sæbe hver dag, hvilket betyder, at det er ekstra vigtigt at vælge den rigtige sæbe. Du med fordel bruge DERMALOG Body Wash. Den er nemlig udviklet med henblik på daglig brug. Med en mild sæbe som denne, får du en helt ren følelse, samtidig med at du plejer din hud med den fugtgivende glycerin som cremen indeholder. 

Hvor ofte skal du vaske dig?

Når du har en tør, følsom og måske eksem plaget hud, har du sikkert hørt, at du skal passe på med at bade for ofte, da vandet udtørrer din hud yderligere. Dette er forkert. Det er netop en god ide for dig med tør hud at bade hver dag. Din tørre hud er ødelagt og har derfor små revner, hvor microorganismer, som vira og kemikalier kan komme ind. Den beskyttende barriere, din hud naturligt har, holder i høj grad disse organismer ude. Da din barriere er ødelagt, så er det vigtigt, at du hjælper til ved dagligt at vaske skadelige organismerne væk. Vandet udtørrer ganske rigtigt din hud, og derfor er det vigtigt, at du bader korrekt. Brug en mild sæbe, som DERMALOG Body Wash, der er så mild, at den også kan bruges til intimvask.  Derudover skal du sørge for korte, ikke for varme bade.

Efter badet

Lige når du kommer ud af badet, er din hud ekstra modtagelig overfor plejende cremer. Dette betyder, at det er en god ide at smøre dig ind, umiddelbart efter du har tørret vandet af kroppen. Danske DERMALOG har flere gode cremer udviklet specielt til at pleje tør og sensitiv hud, der aktivt går ind og beroliger huden og hjælper til med genopbygningen af hudens beskyttende barrierer. Med daglig pleje genopbygger du hurtigt huden, så den igen bliver stærk, smuk og smidig.